Hvordan det er at være hvalp på
 Jatoba

Hvalpene bor sammen med Frank og de andre hunde i hele hjemmet - hvor "de får lov" til at "hjælpe" både med rengøring (støvsugning og gulvvask bankning af måtter osv.), opvaskemaskine, sammenlægning af tøj, samt hører både radio & TV og bliver derfor socialiseret på alle hjemmets lyde (hvilket også inkluderer poser i træerne, samt andre larmende og trillende ting inde som ude),  gæster i form af fremmede børn og voksne.
Der larmes også med skraldeposerne, hver gang hun skulle have en ny pose i stativet.
Udenfor ligner det en spøg & skæmt forretning, med poser i træerne, bolde, tunnel, spande, opvaskebakke og paraplyer - det skulle åbenbart larme så meget som muligt - og det gjorde det også!
Og tosser rundt i haven på krykker...
Hvalpene er med ude og køre i bil og gå på gaden, og meget larmende trafik.
 
Hvalpene leger også med nøgler - det er noget de kunne bruge!

Hvalpene bliver trænet i renlighed fra 4 ugers alderen.
 

Når du køber hvalp hos Jatoba.
Du/I kan komme og besøge dem fra de er 4 uger gamle.
(Helst vil jeg gerne have truffet dig/jer inden)
Du har reserveret en hvalp, når du har betalt depositum.

De bliver vaccineret, chipmærket (ISO godkendt) og får ormekur inden de rejser herfra, således at de med det samme kan komme ud og opleve "den store verden" sammen med dig/jer, da det er så vigtigt at de får set så mange forskellige ting også inden de bliver 12 uger.

 

 

Sidst - men ikke mindst vil Jatoba meget gerne høre hvordan det går hvalpene efter de er rejst herfra, og hvis der måtte være problemer eller spørgsmål står Jatoba altid til rådighed med råd og vejledning!

 

 


 Do-kuldet var til hvalpedag den 3. december 2005.